O NAMA

Sledeći porodičnu tradiciju dužu od 30 godina, doktorka Maja Mikalački sa svojim bratom doktorom Markom Mikalački 2011. godine osnovala je stomatološku ordinaciju Belladent Estetic, koja danas pacijentima pruža profesionalnu uslugu za potpunu zaštitu oralnog zdravlja kroz primenu najsavremenijih tehnologija i stomatoloških materijala.

Pružanje visokokvalitetnih stomatoloških usluga tradicija je koja se u porodici Mikalački prenosi iz generacije u generaciju. Posle desetogodišnje prakse u državnim zdravstvenim ustanovama, dr Zoran Mikalački 1990. godine otvara svoju privatnu stomatološku ordinaciju kroz koju stvara interesovanje i prenosi svoja bogata znanja i iskustva svojoj deci, Maji i Marku Mikalački. U želji da nastave porodičnu tradiciju, Maja i Marko nakon završene Zubotehničke škole svoje dalje stručno usavršavanje nastavljaju na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Posle smrti dr Zorana Mikalačkog, Maja i Marko svoj profesionalni put posvećen stomatologiji nastavljaju i uspešno razvijaju kroz otvaranje i rad u ordinaciji Belladent Estetic.

Danas, ordinaciju Belladent Estetic predstavlja stručan tim posvećen svakom pacijentu i rešavanju problema zdravlja njihovih zuba i usne duplje. Primenom visokokvalitetnih stomatoloških materijala, modernom terapijskom i dijagnostičkom tehnologijom zajedno sa stručnim znanjem i kontinuiranim usavršavanjem obezbeđujemo najviši kvalitet za naše pacijente. Vrhunski tretman, stručnost, posvećenost, ljubazan i prisan pristup koji pruža naša ordinacija garantuje osmeh na Vašem licu.

UPOZNAJTE NAŠ TIM

maja-krug

dr stom. spec.

Maja Mikalački

Maja Mikalački rođena je u Beogradu, gde je posle završene Zubotehničke škole,
diplomirala na Stomatološkom fakultetu. Pripravnički staž obavila je u Beogradu, u Domu zdravlja Zvezdara, nakon čega je položila državni stručni ispit.

Ordinaciju Belladent Estetic osniva 2011. godine, gde i danas radi.
2011. godine usavršava se za Anti-Ageing u stomatologiji, i u toj oblasti kontinuirano
nastavlja obuke i edukacije. 2016. godine na Kriminalističko-policijskoj akademiji u
Beogradu završava specijalističke akademske studije kriminalistike i stiče zvanje
Specijalista kriminalista. 2016.godine završava obuku za posrednika i dobija zvanje
Medijatora. Od 2018. godine Dr. Maja Mikalački upisuje specijalističke studije iz oralne hirurgije na Stomatološkom fakultetu.

marko-krug

Doktor

Marko Mikalački

Marko je rođen u Beogradu, gde je i diplomirao na Stomatološkom fakultetu posle završene
Zubotehničke škole. Pripravnički staž obavio je u Beogradu, u Domu zdravlja Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon čega je položio državni stručni ispit.

U ordinaciji Belladent Estetic radi od 2012. godine. Od 2015 godine je nostrifikovan za rad UAE i radi na relaciji Dubai-Beograd kao doktor stomatolgije.
2015. godine usavršava se za rad sa folijama za ispravljanje zuba ALIGNERIMA. Od 2018. godine upisuje specijalističke studije na Stomatološkom fakultetu iz ortopedije vilica.

nemanja-krug

Doktor

Nemanja Marinković

Rođen je 1985. godine u Boru. Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Pripravnički staž obavio je u Domu zdravlja u Boru, nakon čega polaže državni stručni ispit. Dalje usavršavanje iz stomatologije nastavlja na postdiplomskim doktorskim studijama na Klinici za ortopediju vilice na Stomatološkom fakultetu u Beogradu, što je njegovo usmerenje i velika strast.

dragana-krug

Stomatološka sestra

Draga Aleksić

Rođena je 1982. Godine u Knjaževcu. Srednju Zubotehničku školu završila je u Beogradu. Pripravnički staž obavila je na Vojnomedicinskoj akademiji, nakon čega polaže državni stručni ispit. Pored obrazovanja iz zubne tehnike, Dragana je završila i Višu školu za menadžment i stekla zvanje ekonomiste. Od 2015. godine radi u ordinaciji Belladent Estetic gde obavlja poslove asistencije i administracije.

Milica_Mitrovic

Stomatološka sestra

Milica Mitrović

Rođena 1998. godine u Beogradu. Srednju Zubotehničku školu zavrsila je u Beogradu. Od 2019. godine radi u stomatološkoj ordinaciji Belladent Estetic.

Milica

Office Manager

Milica Stanojev

Rođena je 1991. godine u Beogradu. Gimnaziju Mihajlo Pupin završila je u Kovačici. Krajem 2018. godine pridružuje se timu Belladent Estetic na poziciji Office Manager-a.